AKCIA
16%

GARDENA Zahradní cerpadlo 3000/4 - 9010-29

Multifunkcní cerpadlo pro široké využití v zahrade

Běžná cena s DPH: 2 285 Kč
Cena s DPH:1 927 KčEUR
Bez DPH:1 593 Kč
Ušetříte: 16%
Doprava:129 Kč
Termín dodáni: skladem
Jsme autorizovaný prodejce značky GARDENA GARDENA
Výrobce: GARDENA
Katalogové číslo: 901029

Více informací o produktu

Kompaktní a odolné GARDENA zahradní cerpadlo 3000/4 je optimálním startovacím modelem a je navrženo pro použití pri ruzných cerpacích úkolech v zahrade.

Mužete jím zavlažovat rostliny, zvýšit tlak vody a cerpat podzemní, vodovodní i deštovou vodu nebo dokonce vodu z bazénu s obsahem chlóru.

Zahradní cerpadlo 3000/4 vám pomuže snadno a efektivne splnit vaše zahradní úkoly. Toto lehké, odolné a kompaktní elektrické cerpadlo se snadno používá a poskytuje vysoký sací výkon pri vysokém tlaku.

Plnení a vyprazdnování je snadné díky dodatecnému plnícímu otvoru a vypouštecímu šroubu. Tato vlastnost umožnuje odvádet veškerou zbývající vodu, a proto je vaše cerpadlo chráneno pred možným poškozením mrazem.

Díky ergonomicky tvarované rukojeti a lehké konstrukci nebudete mít problémy s jeho prenášením po zahrade. A co víc, v prípade umístení cerpadla na zemi má velkou stabilitu. Integrovaný vypínac umožnuje pohodlné používání.

Odolné mosazné šroubové vložky jsou ideální pro pevné instalace, zatímco dva dvojité adaptéry G1” v rozsahu dodávky vám umožnují snadné pripojení veškerého príslušenství GARDENA, jako jsou sací a zahradní hadice.


Použití zahradního cerpadla je bezpecné díky spínaci tepelné ochrany, který zastaví motor v prípade jeho pretížení.

Cerpadla GARDENA nejsou vhodná pro cerpání slané vody, agresivních nebo lehce horlavých látek nebo potravin.

Zahradní cerpadlo 3000/4 je skvelým zacátkem, pokud si chcete usnadnit práci na zahrade a používat víceúcelové cerpadlo.


Díky 40letým zkušenostem s konstrukcí a výrobou cerpadel je GARDENA lídrem na trhu, kterému mužete verit. Toto cerpadlo je ideální pro obcasné použití a poskytuje vynikající pomer výkonu a ceny.

Specifikace

  • Jmenovitý výkon, W 600 W
  • Maximální výtlacná kapacita 3000 l/h
  • Maximální tlak 3.5 bar
  • Maximální samonasávací výška 7 m
  • Maximální výtlacná výška 35 m
  • Délka kabelu 1.5 m
  • Typ napájecího kabelu H07 RNF
  • Elektrická ochranná trída IP X4

Podobné produkty