DOPRAVA ZDARMA

AL-KO sekacka motorová Comfort 51.0 SP-B Plus 119943

Benzínová sekacka se šírkou záberu 51cm a osvedceným motorem Briggs & Stratton.

Cena s DPH:12 490 KčEUR
Bez DPH:10 322 Kč
Doprava:Doprava zdarma
Termín dodáni: obvykle 3 dny
Jsme autorizovaný prodejce značky AL-KO AL-KO
Výrobce: AL-KO
Katalogové číslo: 119943

Více informací o produktu

  • Skelet zkonstruován z pevné oceli. Sekacka s funkcemi 4v1 to jsou secení, sbírání, MULCOVÁNÍ a bocní vyhazování. V prípade, že chováte doma zvírata, bocní vyhazování vám poslouží pro rádkování a následné vysušení posecené trávy na prímém slunci. Za zmínku stojí, že secení s mulcovacím klínem je mnohem rychlejší než secení se sberem do sberného koše. Krome toho, že takto ušetríte spoustu casu, vaše zahrada získá prirozenou a vynikající výživu trávníku.
  • Integrovaná prední rukojet je ideální nejen, pokud je treba zvednout sekacku na zahrade po schodech nebo pres prekážky, ale také nesmírne usnadnuje prepravu nebo skladování zarízení.
  • Díky centrálnímu nastavení výšky secení, lze sekacku pomocí jedné páky snadno nastavit na ideálu výšku secení vašeho trávníku.
  • Vždy BEZ NÁMAHY - kola o velikosti XXL s POHONEM která se pri secení starají o lepší prilnavost a manipulaci v tráve nebo na nerovném povrchu. Kola jsou uložena v kulickových ložiskách pro snazší a jednodušší posuv sekacky.
  • Sekacka s velkým aerodynamickým košem z plastu o kapacite 60 litru s indikátorem plnosti, který vás upozorní, kdy je treba jej vyprázdnit. Díky extra vysokému ocelovému telesu a vyhazovacímu kanálu je prutok vzduchu sekacky maximálne zvýšen (MaxAIRFLOW - Technology). Tím je posecená tráva oproti standardním sekackám do sberného koše vyhazována do výšky v zadní cásti koše a následne utlacována.
  • Další výhodou sekacky je VYOSENA KONSTRUKCE která vám poslouží pro bezproblémové secení i podél sten a zídek. Dosáhnete zarucene perfektního výsledku bez nutnosti dokosování strunovou sekackou.
  • Váš trávník bude mluvit za vše

  • TECHNICKÉ PARAMETRY:

  • Motor: Briggs & Stratton Series 625 EXi
    Výkon: 2,3 kW / 150 ccm / 2900 ot./min.
    Šírka záberu: 51 cm
    Skelet: ocel
    Uložení kol: kulicková ložiska
    Nastavení výšky secení: centrální, 30-80 mm, 7 poloh
    Pohon kol: 1 rychlost
    Objem koše: 60 l
    Hmotnost: 34,7 kg

Podobné produkty