AL-KO Tlakové ponorné cerpadlo DIVE 6500/34

Cena s DPH:3 990 KčEUR
Bez DPH:3 298 Kč
Doprava:129 Kč
Termín dodáni: skladem
Jsme autorizovaný prodejce značky AL-KO AL-KO
Výrobce: AL-KO
Katalogové číslo: 113884

Více informací o produktu

S ponorným tlakovým cerpadlem AL-KO DIVE 6500/34 mužete kombinovat výhody zahradního a ponorného cerpadla.
Ponorné tlakové cerpadlo DIVE 6500/34 spojuje výhody zahradních a ponorných cerpadel s velkým prutokem a konstantním vysokým tlakem. Cerpání vody do a ze zásobníku, (servisní) cerpání vody ze studní/šachet/jiných zásobníku vody, provoz postrikovacu trávníku, zásobování komplexních zavlažovacích systému až po automatické zásobování domu vodou ve spojení s Hydrokontrolou. Zvláštní výhodou tohoto cerpadla je velký prutok pri konstantním vysokém tlaku.

Inovativní tesnící systém pro dlouhodobý provoz
Keramické tesnení pro ochranu proti vysokému tlaku do 4 baru. Tri další pérová tesnení trvale chrání cerpadlo pred pronikáním vody.

Ponorné tlakové cerpadlo DIVE 6500/34 lze používat pro mobilní nebo stacionární zavlažování díky praktickému integrovanému držadlu pro prenášení a 10 m dlouhému napájecímu kabelu, jakož i hmotnosti jen približne 10 kg. Nekorodující materiály, jako je nerezavející ocel použitá na pouzdre, a bezúdržbové komponenty zarucují dlouhodobý provoz cerpadla. Nove navržený plovákový spínac slouží jako dodatecná ochrana proti chodu nasucho.

Díky výkonnému 1000 W motoru a 3-stupnovému pohonu cerpadla se dosáhne prutoku až 6 500 l/h, což znamená, že cerpání vody je hotovo za krátkou dobu. Je urcen k ponorení do hloubky 7 ma zvládne dodávku až do 34m. Maximální prumer zrna je 0,5 mm. K výstupu cerpadla lze snadno pripojit 1,5palcovou hadici (47,8 mm). Instalaci "plovoucího odberu" pro cerpání vody z cisté cásti cisterny lze provést bez použití náradí. Cerpadlo se používá v poloze ležmo. Speciálne tvarované rukojeti úcinne zabranují odvalování cerpadla.

Poznámka: Ponorné cerpadlo není vhodné pro pitnou vodu, ale pouze pro užitkovou vodu a chlorovanou vodu (voda z bazénu) s teplotou nižší než 35 °C. Není vhodný pro použití ve slané vode, ve vode s agresivními chemikáliemi ani ve vode obsahující písek.


Technická specifikace

Výkon motoru ve wattech 1000 W
Znacka AL-KO
Maximální dopravní výška vm 34 M
Produktová rada Premium
Maximální prutok l/h 6500 LPH
Pohon cerpadla 3 polohy
Prumer tlakového potrubí G 1 1/2" (47,8 mm)
Délka kabelu vm 10 M
Rozmer výška v cm bez kartonu 433 CM
Hmotnost netto v kg 11 KG
Rozmer hloubka v cm bez kartonu 220 CM
Maximální hloubka ponoru vm 7 M
Typ pohonu Elektrický
Maximální tlak v barech 3.4 BAR
Rozmer délka v cm bez kartonu 220 CM

Podobné produkty